Om Abelone Glahn

Abelone Glahn
Jeg blogger på www.abeloneglahn.dk

Ja, det er så mig:
Abelone Glahn (1955) er forfatter og kommunikationsrådgiver.
Jeg driver Forlaget Amedia og er medstifter af forfatternetværket NewPub.

Bøger for selvstændige
Jeg er forfatter til bogen “Dit virtuelle håndtryk – sådan netværker du på nettet”, samt til “Frie Agenter – en praktisk bog til den, der vil arbejde med eller som freelancer” samt til “Dit Professionelle netværk – sådan tænder du kontakterne”.
Jeg har også udgivet bogen “Mikrovirksomheder med vokseværk“, som er skrevet sammen med min nærmeste konkurrent OG kollega, kon-kollegaen Margrete Bak.
Endnu en bog for selvstændige er “50+ og nystartet – engang imellem er man nødt til at fyre sin arbejdsgiver” , som er fulgt op af “Senior og selvstændig  tag hul på dit 3. arbejdsliv“.

Endelig har jeg skrevet “Skal du ta´det hele med dig? – gør plads til nyt kapitel” om downsizing for seniorer, ligesom jeg blogger på www.mensjegblirgammel.dk

Bøger for og om tvillinger
Jeg har en passioneret interesse for tvillinger og driver Nordens største hjemmeside for og om tvillinger. Jeg er tillige forfatter til bøgerne De første ti år med tvillinger, samt bogen Tvillingebilleder- om voksne tvillinger. Desuden har jeg stået bag skabelsen af så vidt vides den første egentlige crowdsourcede bog  “Tvillingetips – fra tvillingeforældre til tvillingeforældre” med råd og tip fra 220 tvillingeforældre.
De seneste to bøger er “Tvillingetab – om at leve med tabet af en medtvilling eller et tvillingebarn” og “Forældreberetninger om at leve med tabet af et tvillingebarn”

Biografi og kogebog
Jeg har i 2013 skrevet biografien “Man skal jo starte et sted” om musikeren Peter Abrahamsen.
Sammen med Peter Abrahamsen har jeg også udgivet kogebogen Kulinariske Postkort med retter fra Cajunkøkkenet.

Udmærkelser
Jeg blev kåret som Årets Heltinde 2005 af netværket Morgendagens Heltinder, modtog to år senere i 2007 Kreds2 prisen for min indsats for selvstændige og freelancere og har siddet i Cavling Komiteen i årene 2008-2011.
Modtog sammen med forfatterkollegaen Karsten Pers Saxos Innovationspris i 2013 for stiftelsen af netværket NewPub

Konsulentarbejde
Jeg blogger primært her www.abeloneglahn.dk
Og her om seniorlivet: www.mensjegblirgammel.dk

Mine spidskompetence er rådgivning om  opbygning og drift af netværk og praksisfællesskaber i foreninger, organisationer og virksomheder.
Jeg har speciale i  beskyttelse mod arbejdsrelateret cyberchikane samt i brugen af LinkedIn.

Jeg arbejder tillige med virtuel rekruttering, employer branding på nettet og virksomhedernes digitale aftryk på nettet.
Jeg holder desuden ofte foredrag om den enkeltes netværk i karrieresammenhæng, samt om det virtuelle håndtryk, vi efterlader på internettet.

Jeg rådgiver desuden mennesker, der ønsker at starte og især vokse med deres selvstændige mikrovirksomhed og driver portalen for selvstændige, Mikrobusiness.dk samt netværket for selvstændige, Mikronet.

LinkedIn profil

KONTAKT:
Abelone Glahn
info @ abeloneglahn.dk
Telefon  2425 4852

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem