Anmeldelser

Lektørudtalelsen – Bogen er et must for forfattere:
Lektørudtalelse på Forfatterens guide
Anmeldelse i Fagbladet Journalisten
“Super god bog, som jeg med glæde anbefaler. Læs den i bidder, der er nok at tænke over,” skriver anmelder Ulla Bechsgaard om ‘Forfatterens guide til sociale medier’ . Læs den hele her.
Anmelderen fremhæver detaljerne:
Læseranmeldelser:

Hej Abelone… Jeg er lige blevet færdig med din guide til SoMe for forfattere, og vil bare lige sige tak for den… jeg har fået meget mere mod på det, og kan oven i købet mærke, at jeg udover mine planer om at starte blog også har energi på at blive YouTuber. Det bliver dog ikke lige med det samme, der skal lige være tid til det først…
Venlig hilsen Christine N. Reitzel

Tillykke! Og hvor har den lektør dog ret. Selv for en, der som jeg er rimelig velbevandret i sociale medier, er der masser af gode råd og nye veje at betræde.
Nina Charlotte Ewald

Det er en rigtig god bog, Abelone. Jeg købte den på Bogmessen og er blevet en god del klogere, men har også fået meget mere lyst til at bruge de sociale medier. Tak for den.
Anne Holm Christensen

Det er en usædvanlig vellykket blanding af læsbar, underholdende og meget nyttig og brugervenlig tekst.
Mette Felbo, Forfatter, arkæolog cand.phil.

Hey – jeg har købt, læst og lært, og nu er jeg i gang!
Henrik Føhns, journalist og mangeårig vært på DR’s Harddisken og forfatter til bogen Den Globale Puls

Jeg vil gerne føje dig til mit faglige netværk på LinkedIn. Blev så inspireret af din nyeste bog at jeg har haft megatravlt på de sociale medier lige siden.
Invitation på LinkedIn

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem